REBOOT Verander van liefdesgodin tot warrior woman.

Even voor de goede orde!
Het is dus niet omdat ik mijn lichaam niet mooi vind. Sterker nog, iedere keer als ik het over mijn lichaam heb, dan kijk ik ernaar, en begin ik spontaan al dat ronde vlees te aaien en er lieve dingen over te zeggen.
Ik voel me een ware liefdesgodin, en dat is
perfect voor mijn leven als geheime minnares.

Dat was acht jaar geleden wel anders. In 2009 was ik verliefd op twee mannen, die allebei aan de sportschool verslaafd waren. Geïnspireerd door hun strakke lijven, had ik een ijzeren yoga practice. Ik was me er maar al te bewust van dat er een kans was dat ik weer, of eindelijk, bij zo’n jonge god in bed zou belanden.

die schouders en armen!!

Het begon met een maand twee keer per dag een half uur yoga. En ook daarna was ik zeer consistent. De dagelijkse yoga practice was dan ook razend effectief. Mijn gewicht (dat 10 kilo minder was dan nu) bleef hetzelfde, maar het werd all muscle.
De 2009 versie van mezelf was om door een chakram te halen zo mooi!
Voor wie bekend is met Xena de Warrior Princess.

Ik heb deze zomer mijn boeken afgemaakt, en daar zat ook het dagboek uit 2009 bij. En ik heb ook een yogadagboek bijgehouden, dus ik kan gewoon nagaan wat ik heb gedaan. En als je yoga met mij gaat doen, dan zal ik je ook zeker laten zien wat ik precies deed, in 2009.
Ik heb alle schema’s bewaard.
Maar ik begin bij het begin;
een dagelijkse practice.

Maar deze keer doe ik dat niet offline, maar online. Juist om het ook deze keer goed te documenteren!
Ik maak dagelijks een video. Ik doe natuurlijk de video’s voor het Harry Potterjaar, maar ik ga ook de yogaschema’s doen die in dat oude yogadagboek staan.
Ik oefen met camera precies hetzelfde, als ik zonder camera zou hebben gedaan, dus we kunnen die echt samen doen. Dit is niet zo’n “voor” en “na” programma!
We doen dit samen.

Dus, man of vrouw; heb jij ook lang genoeg plezier gehad van je rondingen, en verlang je net als ik weer naar iets anders?
Schrijf je dan in voor het jaar 2017-2018
dan zit je automatisch ook in REBOOT, en ontvang je dagelijks een nieuwe yogavideo.

Want ik wil weer net als in 2009 een echte Warrior Princess zijn.

Jij ook?

Twee programma’s in één

Reboot is niet los te koop.

Dit heeft meerdere technische redenen, maar ook twee hele praktische;
De eerste is dat als ik Reboot lost te koop aanbied, ik er heel veel geld voor zou moeten vragen, want je hebt het over Mastermind Programma met Facebookgroep etcetera. Dit zou ongeveer € 150 per maand kosten.
En de tweede is dat ik dan veel te diep na moet denken over hoe ik dat regel met compensatie, hoeveel dagen ik mag missen per maand etcetera.

Het is voor mij veel praktischer om één ledenpagina te maken, voor het Harry Potterjaar, daar ook de garantie op te geven van wat je precies krijgt, en Reboot als extra programma aan te bieden voor wie tijdens het Harry Potterjaar ook nog Warrior Princess wil worden.
Of een andere reden heeft om iedere dag te willen oefenen ;)
Zo betaal jij je niet blauw voor die dagelijkse video, en hou ik het overzichtelijk met maar één betaalprogramma.

Ik sluit niet uit dat ik Reboot later wél te koop aanbied, maar dan is het in de vorm van lesbundels óf dus een Mastermind Groep met bijhorende prijs.

Tot 1 september loopt Reboot op YouTube-
je kunt dus vanaf dit weekend dagelijks een nieuwe video zien op YouTube

Klik hier voor het ONLINE Harry Potterjaar
klik hier voor de Hazenkamp Nijmegen
en hier voor de Inner Circles in de binnenstad van Nijmegen

Advertenties