Voor alle vrouwen die ook warrior worden? Biostip!!

“When the student is ready,
the teacher appears.”

Het zal dus geen toeval zijn dat ik binnen een paar dagen nadat ik besloten had, mijn volle lichaam weer terug te brengen naar Warrior Me, ik deze film zag in de bioscoop. What happened?
Natuurlijk was Wonder Woman leuk.
Maar by the Greek Gods! Atomic Blonde is vele malen inspirerender. En in plaats van een eiland vol Amazones, hebben we een stad vol broeierige spionnen, wat onverwacht wél leidt tot een lesbische seks scene!
Onverwacht, omdat Lorraine (de heldin) aan het begin haar geliefde heeft verloren, en dat was een man. Dus ik zag dat niet aankomen.
Hoe Wonder Woman het van Atomic Blonde heeft kunnen winnen op de schaal van actie-heldinnen weet ik niet, maar laten we het erop houden dat t wat mij betreft onterecht is.

Atomic Blonde is de 90’s hitserie La Femme Nikita, revisited.
Maar waar Peta Wilson een slachtoffer moest spelen in haar rol als onvrijwillig lid van Division One, mag Charlize Theron alle registers open trekken als ijskoude MI6 agente die flink huishoudt in het Berlijn van de jaren 80.

Hierbij een nummer van de soundtrack om dit gegeven tot je door te laten dringen.
HET BERLIJN VAN DE JAREN TACHTIG!! Hoe gaaf!

Ja, Nena zit er ook in.
Met een schitterende akoestische versie van Kaleida, op een dramatisch moment.

“David Hasselhoff is in town…Berlin is truly DOOMED.”
Dit is misschien weer geen reden om de film te kijken, maar voor wie zijn optreden (“I am looking for freedom”) op de net gevallen Berlijnse muur nog kan herinneren, is het wel alsof de film alsnog de geschiedenis rechtzet van iets dat echt nooit had mogen gebeuren.

Toen ik de trailer zag van Atomic Blonde, dacht ik dat t Peta Wilson was. Dat iemand zo slim was (na een mislukte reboot van de serie met een andere actrice) haar een feature film in haar oude rol te geven.
Peta Wilson.
100% sure.
Alleen ze was het niet. Het was Charlize Theron.

Maar spionnen zijn dan ook masters of disguise.

~Suzanne
M Yoga Nijmegen

 

REBOOT je inner Warrior Woman

klik de foto om naar Reboot te gaan

Wil jij ook je innerlijke actieheldin tot leven wekken?
Wist je dat dit je volledige aandacht nodig heeft?
Het lichaam van je dromen krijgen doe je er niet even bij, naast pak m beet acht boeken schrijven, een kind krijgen, of de wereld redden.
Prioritize baby.
En ik weet dat want ik heb die acht boeken geschreven, en mijn lichaam van 2009 (zie foto) bestaat niet meer. Het is tien kilo zwaarder.

Maar er is ook goed nieuws. Ik heb het twee keer eerder gedaan; mijn lichaam verandert. In 2005 ben ik tien kilo afgevallen, en in 2009 heb ik mijn lichaam in all muscle veranderd. Beide transformaties waren binnen een aantal maanden.
En toen wist ik nog niets eens wat ik je net heb gezegd;
het zit in je hoofd.
Jouw transformatie vindt plaats omdat je daar naar gaat leven. Je bent ervan overtuigd dat je resultaten haalt omdat je gelooft in je eigen methodiek. Als jij iedere keer als je een bord sla opschept denkt dat je goed bezig bent, dan ben je ook goed bezig. Als je denkt dat je dieet niet werkt, dan werkt t ook niet.
Want dat deed ik wel goed in 2005 en 2009;. Ik was heilig overtuigd dat ik succes zou hebben. Het was niet de hometrainer (2005), het was zelfs niet de twee keer per dag yoga (2009). Wat er gebeurde was dat iedere keer dat ik op die fiets klom, of iedere keer als ik op de yogamat stond, ik het beeld dat ik van mijzelf had bevestigde. Ik zag mezelf als die sterke Nikita iedere keer als ik mijn yoga deed of op de fiets zat.

Dus als ik je uitnodig voor Reboot, dan is dat ook niet omdat ik denk;
de rest werkt niet.
Natuurlijk werkt de rest ook. Maar als ik moet kiezen hoe ik dit jaar mijn kilo’s kwijt ga raken en mijn lichaam weer in die shape krijg waar ik het acht boeken geleden heb achtergelaten? Dan kies ik, persoonlijk, graag voor de prettigste methode. De blessure vrije methode. De methode die de kracht van de geest gebruikt om het lichaam te krijgen dat ik wil. Dat ik al heb BESLOTEN dat ik krijg.

Ga voor de hoofdprijs

Je krijgt altijd precies wat je wilt. In 2005 had ik geen duidelijk beeld mezelf onder de 60 kilo. Dus kwam ik er ook niet onder. Sterker nog, ik kreeg er al weer snel twee kilo bij.

Maar als ik naar mijn lichaam kijk dan weet ik dat ik op mijn 19e onder de 60 woog en alleen maar spieren was. Er is absoluut geen enkele reden, anders dan wat ik me in mijn hoofd kan voorstellen, dat ik niet hetzelfde lichaam en zelfs dezelfde spijsvertering kan krijgen als toen.
En daarom weet ik;
het is aan mij.
Ik mag bepalen hoeveel ik weeg, én hoe ik dat ga “bereiken”. En als ik weinig vraag, krijg ik weinig. En als ik ALLES vraag krijg ik ALLES.

Dus omdat ik in het verleden, met de kennis van toen, al zoveel heb bereikt, ga ik nu op mijn 45e voor de hoofdprijs. Ik ga val nog dit jaar af van 73 kilo naar 58, all muscle. En ik heb de spijsvertering van een 19 jarige en ik kan alles eten wat ik wil.
En ik ga dat doen door één of twee keer per dag yoga. En ik neem mijn self-practice op met mijn programma Reboot.

Wat ik altijd super irritant vind zijn mensen die achteraf met hun before en after pictures komen. Wat heb je daaraan? Natuurlijk, als straks mijn YouTube kanaal gevuld is met Warrior-me én Curvy-me dan kun je het verschil wel zien, maar ik wil het delen as I go.

Daarom heb ik Reboot bedacht; om met jou te delen dat het echt kan.
En dat er absoluut geen reden is, waarom jij niet precies dezelfde resultaten zou kunnen krijgen.
On YOUR terms.

~Suzanne

Advertenties