privates

Er zijn wekelijkse privélessen in de binnenstad van Nijmegen.
Voor meer flexibiliteit of andere locaties, vind je opties bij de pakketten hier beneden.

Persoonlijke kennismaking    € 75

0024-xs

In deze persoonlijke kennismaking bespreken we je ambities, uitdagingen, en mogelijkheden. Ik geef aan welke yoga, of welke training, bij je wensen past. Daarna maken we een plan voor  je privélessen.

Als ik je kan helpen, mag je de kosten van de kennismaking aftrekken van je eerste package.
Als ik je niet kan helpen, krijg je ze retour. 

Ik ben gediplomeerd in verschillende yogastijlen, en heb sinds 2003 mijn eigen yogapraktijk. Ik geef dus altijd de yoga die het beste bij jou past.

Specialisme

De meest succesvolle werkrelatie heb ik met mensen die het rustig aan doen. Als je een hectisch supergestresst leven hebt, wil ik met alle liefde kijken wat yoga voor je kan betekenen. Maar het is een pré als we allebei de overtuiging hebben dat ’t leven er uiteindelijk is om van te genieten.

Aanmelding 

Stuur een mailtje naar Suzanne op s_beenackers@hotmail.com om je aan te melden & vertel iets over jezelf, je yoga achtergrond en wat je inspireerde om te boeken. Mijn persoonlijke verhaal staat hier en je kunt op deze video pagina zien hoe ik lesgeef. Geef aan welke dag of tijd je voorkeur heeft. De kennismaking kan op maandag t/m donderdag overdag. Ik bevestig binnen één werkdag. 

Als er een klik is van beide kanten, krijg je een persoonlijk aanbod voor een privé traject. 

Packages *)

30 Day Challenge       € 497

Dit is de ideale cursus om van yoga een dagelijkse gewoonte te maken. Samen brengen we je doel in kaart en maken een opzet voor je thuisoefenprogramma. Je wekelijkse les zorgt ervoor dat je Challenge accountable wordt, en je thuispractice daarna in steen gehouwen is. 

De 30 Day Challenge bestaat uit 5 yogalessen.

First Class     € 997

Bij een luxe levensstijl hoort je eigen yogadocent. Kies jij voor privélessen omdat je jezelf het beste gunt, dan zijn er diverse mogelijkheden om dit tot een geweldige ervaring te maken. Afhankelijk van je werkschema, kunnen we wekelijkse lessen afspreken, of per keer een les boeken die je tot 12 uur van tevoren kunt afzeggen.

First Class kost € 997 voor 4 maanden package (12 lessen), of €149 per les. *

White Tigress  Mentorship  € 997

Ben je er klaar voor je innerlijke tijgerin los te laten? Energie te hebben voor tien, en je leven radicaal om te gooien?

In de White Tigress kijken we samen iedere week hoe je in je energie zit, en wat er die week gebeurd is. Je hoogtepunten (liefst letterlijk natuurlijk!) en de problemen waar je tegenaan loopt. De momenten dat je oude angsten over je rug voelt kruipen of je “worry mind” genadeloos toeslaat. Ironisch genoeg is dit meestal een teken dat je geweldig op de goede weg zit. 

Met yoga en mindset oefeningen herstellen we je energie niveau tot dan van een blozende, verliefde tiener. 

Als je geïnteresseerd bent in de bredere achtergrond, of de speciale yogaoefeningen die er oorspronkelijk bij horen, lees dan mijn Witte Tijgerinnenpagina.

White Tigress kost € 997 voor 5 privé workshops binnen 6 weken, of € 497 voor één VIP dag. Net als alle andere trajecten zijn de White Tigress privélessen alleen te boeken ná een persoonlijke kennismaking. De reden is dat ik je goed wil kennen zodat ik de oefeningen en wat ik overbreng, vanaf de eerste minuut op jouw behoefte en mogelijkheden kan afstemmen.

*) over privélessen;

Privélessen zijn verkrijgbaar na de persoonlijke kennismaking zodat je weet wat ik voor je kan doen, en voor welk private package je wilt gaan. 

Lessen zijn bij M Yoga in de binnenstad of op een locatie van jouw keuze met een +20% off-site tarief. Ze duren tussen de 45-75 minuten, afhankelijk van je wensen. Dit heeft geen invloed op het tarief. 

Er zijn geen payment plans. Betaling is altijd volledig vooraf, en via de bank.

Advertenties